Varend Tafelen

Varend Tafelen 2021

Update: helaas is er door de geldende regels nog geen zicht op hoe en wanneer Varend Tafelen dit jaar doorgang vinden. Wanneer wij helderheid hebben zullen wij dit kenbaar maken. Wij kijken uit naar een volgende editie van Varend Tafelen. 

De informatie op deze site verder niet up to date!

Culinair genieten langs de Vliet

Door de covid-19 situatie, wordt Varen Tafelen naar volgend jaar (2021) opgeschoven

Culinair genieten met familie of vrienden bij verschillende Voorschotense horecalocaties. De deelnemende gasten zullen met boten worden verbonden aan verschillende eetgelegenheden langs de Vliet en op Vlietland. Bij iedere stop genieten de gasten van een hapje en een drankje. De opbrengsten gaan naar een goed doel (zie details hieronder).

Een viergangendiner, een gezellige avond op het water met familie en vrienden en bijdragen aan een dankbaar goed doel, dat is toch hartstikke mooi.

Goede Doel 2021

Dit zal volgend jaar bekend worden gemaakt

Restaurants

Waterfront

Waterfront Vlietland is een restaurant dat zijn bijzondere karakter dankt aan de relaxe uitstraling van een strandtent gecombineerd met de luxe en het comfort van een vaste zaak. Bovendien gehuisvest op één van de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Aan de oever van een meer dat is ontstaan als gevolg van zandafgravingen en waarvan het zand is gebruikt voor de aanleg van het bekende Prins Clausviaduct.
Lees verder


Hof van Duivenvoorde Ons paviljoen is gebouwd op een historisch landgoed aan de Leidse tuin. Hof van Duivenvoorde heeft een eigen kweektuin waar wij heerlijke groenten, fruit, kruiden en specerijen verbouwen. Wij gebruiken de mooiste producten van de omgeving en koken uitsluitend met seizoensproducten. (H)eerlijk eten dus.

_


Tries no 54 & Slagerij Aad van Eijk slaan de handen in een om een mooi gerechtje voor te schotelen.

Allemansgeest

Restaurant Allemansgeest ligt op een unieke locatie aan de Vliet in Voorschoten, op een van de mooiste locaties van de Randstad. Het historierijke restaurant is met behoud van oorspronkelijke details recentelijk geheel gemoderniseerd en sfeervol ingericht. Daarbij is er een prachtig groot terras, een orangerie en een goede mogelijkheid om vaartuigen aan te leggen gerealiseerd.
Lees verder

Locaties 2021

Natuurlijk brengen we u ook dit jaar weer langs de mooiste plekjes langs ons dorp.
Onze partners verzorgen u weer graag op hun eigen locatie of juist op een unieke plek waar u ze anders niet treffen zal.