Varend Tafelen

Varend Tafelen 27 juni 2020

Kijkt u er net zo naar uit als wij? Zet de datum vast in uw agenda, 27 juni 2020.

Steunt u mee? Dit jaar is het thema Mobiliteit voor Ouderen. Dit betekent dat de opbrengst van dit jaar gaat naar stichting Autotochtvoorschoten en Fietsmaatjes Voorschoten.

Om dit weer tot een fantastisch evenement te maken gaan we graag met u culinair genieten op het water voor het goede doel.

Culinair genieten langs de Vliet

Op 27 juni 2020 organiseert Ronde Tafel 91 Voorschoten – Leidschendam weer het Varend Tafelen evenement.

Culinair genieten met familie of vrienden bij verschillende Voorschotense horecalocaties. De deelnemende gasten zullen met boten worden verbonden aan verschillende eetgelegenheden langs de Vliet en op Vlietland. Bij iedere stop genieten de gasten van een hapje en een drankje. De opbrengsten gaan naar een goed doel (zie details hieronder).

Een viergangendiner, een gezellige avond op het water met familie en vrienden en bijdragen aan een dankbaar goed doel, dat is toch hartstikke mooi.

Goede Doel 2020

In 2020 richten we ons als Ronde Tafel op de mobiliteit van de ouderen in Voorschoten. De goede doelen van Varend Tafelen sluiten daar naadloos bij aan.
Twee stichtingen hebben we geselecteerd om financieel te ondersteunen.

Een daarvan is Autotochtvoorschoten. Zij verzorgen jaarlijks een fantastisch verzorgde dag voor de ouderen in ons dorp middels een rondrit door de regio met aansluitend een gezellige afsluiting op een mooie locatie. In 2020 vieren zij weer een lustrum en zullen zij een vaartocht maken over de Zuid-Hollandse wateren. Graag leveren wij onze bijdrage aan deze mooie Voorschotense traditie.

Het andere goede doel is Fietsmaatjes Voorschoten. Zij stellen de minder mobiele Voorschotenaar in staan om met een fietsmaatje in de buitenlucht van de omgeving te genieten en heerlijk in beweging te zijn. U begrijpt dat deze elektrisch ondersteunde duofietsen niet zomaar verschijnen. Graag leveren wij als Ronde Tafel een bijdrage aan het onderhoud en beheer van deze fietsen.

Dus, vaart en geniet u mee voor het goede doel? Hopelijk wel en samen ondersteunen we deze twee mooie stichtingen!

Restaurants

Waterfront

Waterfront Vlietland is een restaurant dat zijn bijzondere karakter dankt aan de relaxe uitstraling van een strandtent gecombineerd met de luxe en het comfort van een vaste zaak. Bovendien gehuisvest op één van de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Aan de oever van een meer dat is ontstaan als gevolg van zandafgravingen en waarvan het zand is gebruikt voor de aanleg van het bekende Prins Clausviaduct.
Lees verder


Hof van Duivenvoorde Ons paviljoen is gebouwd op een historisch landgoed aan de Leidse tuin. Hof van Duivenvoorde heeft een eigen kweektuin waar wij heerlijke groenten, fruit, kruiden en specerijen verbouwen. Wij gebruiken de mooiste producten van de omgeving en koken uitsluitend met seizoensproducten. (H)eerlijk eten dus.

_


Tries no 54 & Slagerij Aad van Eijk slaan de handen in een om een mooi gerechtje voor te schotelen.

Allemansgeest

Restaurant Allemansgeest ligt op een unieke locatie aan de Vliet in Voorschoten, op een van de mooiste locaties van de Randstad. Het historierijke restaurant is met behoud van oorspronkelijke details recentelijk geheel gemoderniseerd en sfeervol ingericht. Daarbij is er een prachtig groot terras, een orangerie en een goede mogelijkheid om vaartuigen aan te leggen gerealiseerd.
Lees verder

Locaties 2020

Natuurlijk brengen we u ook dit jaar weer langs de mooiste plekjes langs ons dorp.
Onze partners verzorgen u weer graag op hun eigen locatie of juist op een unieke plek waar u ze anders niet treffen zal.

Onze Sponsors

Feiten

Restaurants
4
Boten
40
Deelnemers
200

Laatste berichten

Volg ons: