Rabobank Varend Tafelen

Culinair genieten langs de Vliet

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert de Ronde Tafel 91 Voorschoten - Leidschendam (RT91) een culinair evenement voor een goed doel. Dit jaar is de tweede editie van dit nieuwe culinaire evenement. Het idee van het Varend Tafelen event is ongewijzigd ten opzichte van de voorgaande editie. Omdat Voorschoten en Leidschendam via de Vliet zijn verbonden gaan de deelnemende gasten via boten naar de eetlocaties.

Goede doel

Met de opbrengsten van deze culinaire tocht langs de Vliet zal een lokaal initiatief worden gesteund in Voorschoten en / of Leidschendam. Dit jaar gaan de opbrengsten naar o.a. Stichting Maaltijd voor een kind, Wij stoppen MS voor Miranda.

Hoofdsponsor

Voor de 2017 editie heeft Rabobank Den Haag toegezegd hoofdsponsor te zijn. Indien u interesse heeft in een sponsor pakket voor uw onderneming, lichten wij u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe. Uiteraard bent u vrij om dit eventueel te koppelen aan een bedrijfsuitje of klanten-event.

Restaurants

De Knip
Restaurant 'De Knip' is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, in de rustieke, landelijke Knippolder direct aan het water met riant uitzicht over de Vlietlanden. Het geheel gerenoveerde restaurantgedeelte van Restaurant 'De Knip' heeft een mooi uitzicht over het water en de overhaalbrug.
Lees verder

Allemansgeest
Bij restaurant Allemansgeest is de menukaart net zo mooi als het pand en de locatie zelf. Gelegen aan het water is het uitzicht hier altijd prachtig. De menukaart bestaat uit klassiek Franse gerechten bereid met seizoensgebonden producten en een wijnkaart die hier perfect bij aansluit. De attente bediening zorgt dat het je aan niks ontbreekt, niks is te veel en heeft kennis van zaken.
Lees verder

Waterfront

Waterfront Vlietland is een restaurant dat zijn bijzondere karakter dankt aan de relaxe uitstraling van een strandtent gecombineerd met de luxe en het comfort van een vaste zaak. Bovendien gehuisvest op één van de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Aan de oever van een meer dat is ontstaan als gevolg van zandafgravingen en waarvan het zand is gebruikt voor de aanleg van het bekende Prins Clausviaduct.
Lees verder

De Bakfiets

De BAKfiets is een foodfiets uitgerust met 2 frituurpannen en flinke 'Bak'plaat (grill). Vandaar de naam De 'Bak'fiets. De Bakfiets gebruikt enkel gas (geen LPB) en is een rijdende keuken. We zijn niet gebonden aan een type gerecht omdat we eigenlijk alles kunnen bakken/bereiden op de bakfiets.
lees verder

Onze Sponsors

Feiten

Restaurants
4
Boten
40
Deelnemers
360

Volg ons: