Varend Tafelen

Tot 2017

Bedankt voor je interesse, RT91 zal in 2017 dit event weer gaan organiseren!

Culinair genieten langs de Vliet

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert de Ronde Tafel 91 Voorschoten - Leidschendam (RT91) een culinair evenement voor een goed doel. Dit jaar wordt de primeur van dit nieuwe culinaire evenement. Omdat Voorschoten en Leidschendam via de Vliet zijn verbonden gaan de gasten via boten naar de vier eetlocaties: De Knip, Allemansgeest, Bij Erik en De Oude melkhandel.

Goede doel

Het goede doel is de Kinderboerderij in Voorschoten. Met de opbrengst van deze culinaire tocht langs de Vliet wordt het hertenkamp vernieuwd en een educatief deel opgezet, meer info.

Aanmelden

Interesse om deel te nemen? Je kunt met of zonder boot (sloep) deelnemen aan deze culinaire reis. Wil je extra opvallen dan is het mogelijk om deel te nemen aan een van de sponsormogelijkheden.

De Knip
Restaurant 'De Knip' is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, in de rustieke, landelijke Knippolder direct aan het water met riant uitzicht over de Vlietlanden. Het geheel gerenoveerde restaurantgedeelte van Restaurant 'De Knip' heeft een mooi uitzicht over het water en de overhaalbrug.
Lees verder

Allemansgeest
Bij restaurant Allemansgeest is de menukaart net zo mooi als het pand en de locatie zelf. Gelegen aan het water is het uitzicht hier altijd prachtig. De menukaart bestaat uit klassiek Franse gerechten bereid met seizoensgebonden producten en een wijnkaart die hier perfect bij aansluit. De attente bediening zorgt dat het je aan niks ontbreekt, niks is te veel en heeft kennis van zaken.
Lees verder

Bij Erik
Bij Erik is een klein restaurant voor iedereen die van goed en lekker eten houdt. Met een kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en wisselende seizoensgerechten. Samen met vriend en register vinoloog Robert Pham is de wijnkaart samengesteld. Met passie en liefde voor koken en wijnen, met gastvrijheid hoog in het vaandel gaan mijn team en ik voor u aan de slag.
Lees verder

De Oude Melkhandel
Pittoresk plekje aan het water waar u kunt wegdromen bij het zicht op de sluis. In deze voormalige melkhandel huist een eigentijdse brasserie, waar de keuken het ritme van de markt volgt. Actuele gerechten zijn hier doorspekt met verse, eerlijke producten.
Lees verder

Onze Sponsors

Feiten

Restaurants
4
Boten
40
Deelnemers
360