Varend Tafelen

Varend Tafelen TBC 2020

Culinair genieten langs de Vliet

In 2020 organiseert Ronde Tafel 91 Voorschoten – Leidschendam weer het Varend Tafelen evenement.

Culinair genieten met familie of vrienden bij verschillende Voorschotense horecalocaties. De deelnemende gasten zullen met boten worden verbonden aan verschillende eetgelegenheden langs de Vliet en op Vlietland. Bij iedere stop genieten de gasten van een hapje en een drankje. De opbrengsten gaan naar een goed doel (zie details hieronder).

Een viergangendiner, een gezellige avond op het water met familie en vrienden en bijdragen aan een dankbaar goed doel, dat is toch hartstikke mooi.

Goede Doel

Varend Tafelen 2020 steunt weer een goed doel

Een sfeervolle en gezellige avond op het water, waarbij de opbrengsten worden geschonken aan een goed van Voorschoten.

Meer info volgt

Restaurants

De Knip
Restaurant 'De Knip' is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, in de rustieke, landelijke Knippolder direct aan het water met riant uitzicht over de Vlietlanden. Het geheel gerenoveerde restaurantgedeelte van Restaurant 'De Knip' heeft een mooi uitzicht over het water en de overhaalbrug.
Lees verder

Waterfront

Waterfront Vlietland is een restaurant dat zijn bijzondere karakter dankt aan de relaxe uitstraling van een strandtent gecombineerd met de luxe en het comfort van een vaste zaak. Bovendien gehuisvest op één van de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Aan de oever van een meer dat is ontstaan als gevolg van zandafgravingen en waarvan het zand is gebruikt voor de aanleg van het bekende Prins Clausviaduct.
Lees verder


Tries no 54 & Slagerij Aad van Eijk slaan de handen in een om een mooi gerechtje voor te schotelen.


Hof van Duivenvoorde Ons paviljoen is gebouwd op een historisch landgoed aan de Leidse tuin. Hof van Duivenvoorde heeft een eigen kweektuin waar wij heerlijke groenten, fruit, kruiden en specerijen verbouwen. Wij gebruiken de mooiste producten van de omgeving en koken uitsluitend met seizoensproducten. (H)eerlijk eten dus.

Onze Sponsors

Feiten

Restaurants
4
Boten
40
Deelnemers
200

Laatste berichten

Volg ons: